Все още съм зам. - председател на ЦИК, но има нови

...
Все още съм зам. - председател на ЦИК, но има нови
Коментари Харесай

Зам-председател на ЦИК: Искам среща с Румен Радев и Бойко Борисов, имам доказателства за опорочената процедура за избор на ЦИК

" Все още съм зам. - ръководител на ЦИК, само че има нови кандидатури, измежду които моята я няма. Кандидатурите са свързани с избран автограф, предложение от някой. Предложената заместник-председателка е с автограф от хора, които аз бих се срамувала, като да вземем за пример подписа на Борис Ячев, заместника на Валери Симеонов. Единствения автограф, от който аз не бих се срамувала е на юриста Явор Нотев ", коментира Мария Мусорлиева, заместник-председател на ЦИК.

" Нося една директория с доказателства, разработка, която е плод на 10-годишната ми работа в ЦИК, на всичко, което виждам сега, процедурата, която в детайли наблюдавах. Няма да показва пред вас тази директория, тъй като тя е доста сериозна, касае доста връзки, доста политически субекти, всички органи на държавната власт. Тази директория касае опорочената процедура, тъй като тя е извънредно опорочена. Бих желала да помоля с най-голямата съвестност, която мога, при положение, че президента Румен Радев желае да се запознае с тази директория и с нещата, които бих могла да опиша, го апелирам за среща, не бих отказала такава и на премиера Борисов, както и на Томислав Дончев, който дава отговор за изборите. Това са доказателства за извънредно опорочената процедура, която нарушава Конституцията и Изборния кодекс.  ", сподели още тя.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР